Tapamme toimia

Aloittava yrittäjä

Neuvomme aloittavaa yrittäjää kaikissa yrityksen perustamisvaiheen toimenpiteissä. Laadimme tarvittaessa yrityksen perustamispaperit ja muut tarvittavat dokumentit. Kerromme myös millainen on järkevä toimintatapa erityisesti yrityksen alkuvaiheen karikoiden välttämiseksi. Tavoitteena on vapauttaa yrittäjä keskittymään oleelliseen toimintaan, oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Uusi asiakas

Aloitamme uuden asiakassuhteen analysoimalla yrityksen liiketoimintaa, resursseja ja hallintoa. Tärkeä osa aloitusvaiheen selvitystä ovat keskustelut yrittäjän kanssa. Tavoitteena on tarjota alusta alkaen järkevin mahdollinen ratkaisu asiakasyrityksen taloushallinnon hoitamiseksi.

Ennakoiva neuvonta

Toimimme ennakoivasti. Tämä tarkoittaa asiakkaan liiketoiminnan jatkuvaa seurantaa. Kerromme asiakkaalle oma-aloitteisesti, mikäli asiakas voi järjestää yrityksensä toimintoja ja hankintoja järkevämmin. Tavoitteena on säästää asiakkaan aikaa, vaivaa ja rahaa.

Rohkaisemme asiakkaitamme pyytämään apua tarvittaessa

Aina kannattaa soittaa tai lähettää sähköpostiviesti, kun jokin yrityksen talouteen tai muuhun toimintaan liittyvä asia mietityttää. Yhdessä saamme helpommin ratkaistua moninaiset yritystoimintaa koskevat haasteet.

Nopea toiminta

Ketterä yritysrakenteemme mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaan erilaisiin toimeksiantoihin.

Aina ajan tasalla

Käyttämämme taloushallinnon järjestelmän ansiosta asiakasyrityksen kirjanpito ja raportointi ovat aina ajan tasalla.